NON-STOP | 0730279686

Servicii Funerare

Ne ocupăm cu respect și compasiune, la orice oră din zi sau noapte și vă oferim cu seriozitate și promptitudine consiliere și servicii funerare.

Suport Imediat

0730279686

Program

NON - STOP

Locatiile noastre

București - Ilfov

Sicriu și cruce

Dispunem de o gamă variată de sicrie complet echipate,  nuanțe diferite, din brad, stejar, cireș, nuc, fag, sicrie de lux, sicrie de import, toate complet echipate cu accesorii, pernă și lenjerii.

Aranjamente florale, coroane

Realizăm coroane funerare, jerbe, orice aranjament floral funerar pe bază de comandă în prealabil pentru București - Ilfov.

Personal pentru ridicare și transport

Echipa noastră este formată doar din oameni responsabili, cu respect față de semeni, certificați și avizați psihologic special pentru această activitate.Noi ne comportăm și ne ocupăm cu atenție, respect, compasiune și responsabilitate, ca și cum ar fi vorba de un membru al familiei noastre.

Transport funerar intern și internațional

Șoferii noștri avizați și certificați se ocupă cu multă atenție și respect de ridicarea corpului neînsuflețit și transportul acestuia, atât între localități, local sau internațional.Mașinile noastre sunt avizate și autorizate și respectă toate normele de igienă impuse de lege, avem atât mașini frigorifice pentru transport între localități și internațional dar și mașini de paradă.

Capac frigorific

Vă punem la dispoziție mai multe modele de capac frigorific, capac pe care îl aducem noi la adresa unde este necesar, capacul se alege în funcție de culoarea și modelul sicriului, iar pentru acesta se plătește o taxă/zi de folosire.

Catafalc

Odată cu produsele pe care vi le livrăm la adresa la care aveți nevoie, la cerere, aducem și catafalc pentru sicriu.

Catering parastas/pachete

Firma noastră de catering vă pune la dispoziție atât mâncare gustoasă, proaspăt gătită, cât și colivă, prescuri, colaci, cozonac, dar și alte produse la cerere și în funcție de tradiții sau doleanțe.Parastasele se pot organiza și la restaurant. Se stabilesc meniurile la alegere.

Detalii

Constatare deces/ Acte deces

Medicul nostru se deplasează la dumneavoastră la adresă, pentru constatare deces. Ulterior acestui fapt vi se eliberează actele și adeverințele necesare depunerii la capelă, obținerii certificatului de deces. După înbălsămare se eliberează și adeverința de înhumare necesară la biserică/cimitir.

Efecte funerare

Avem o ofertă variată de efecte funerare, prosoape, lumânări, batiste, tămâie, icoane.Pachetul complet pentru biserică include: 4 prosoape mari cu lumânări mari, 6 prosoape medii , 5 candele, 12 lumânări, 12 batiste cu bănuț , icoană, toiag, orar mic, orar mare, tămâie, bentițe doliu.

Înbălsămare, toaletare, îmbrăcare

Autopsierul nostru se ocupă de înbălsămare/tanatopraxie în spațiul special amenajat și autorizat, după ce corpul neînsuflețit a fost depus 12-24 ore în camera frigorifică. Tot aici se desfășoară și toaletarea, îmbrăcarea și așezarea în sicriu a persoanei decedate, apoi va fi transportată către capelă. La cerere se poate face  și cosmetizare.

Vase, colive

Firma noastră de catering vă pune la dispoziție atât mâncare gustoasă, proaspăt gătită, cât și colivă, prescuri, colaci, cozonac, dar și alte produse la cerere și în funcție de tradiții sau doleanțe. 

Detalii